Banner-13
14
15

BatréOem&Odm Jasa Tampi

Dumasar Sarat Palanggan,TimRékayasaMilihSél,Ngarancang BMS,NgapakSél,NgalaksanakeunTés.urangnyugemakeun klien klien klien kami kami kalawan solusi solusi solusi solusi turn-konci.paketbatrébatrébatré定制的SarengsSarengSélbatré / Sanson / Sanson / Samsone / SANY / SANY / SANY SANY / SANY SANY / SANY SANY / SANY。100%Garansi Otentik.Punten Watosan Kami Pikeun kutipan kutipan免费的sarengproyékpakbatréAnjeun。

根据客户的要求,工程团队选择了这些单元格,设计了BMS,包装了细胞,进行了测试。我们通过交钥匙解决方案满足客户。带有LG/Samsung华体会下载网址/Sanyo/Panasonic/Sony电池单元的定制电池组。100%真实保证。请通过您的电池组项目与我们联系以获取免费报价。华体会下载网址

R&D Rojongan

SalakuProdusénProfésionalAya ngeunaan 30 Insinyur di plm R&D Tim Kaasup 5博士,10 MFD Jeung 15 Bachelors.Sakitar.Sakitar 30单位Alat Produksi Otomatis,25 Nubit Alat Alat Alat Alat Semi-Otomatis Sareng Sareng Sareng Sareng 8 Jalur Produskiksi di di pabrik urang。

作为专业制造商,PLM研发团队中大约有30名工程师,其中包括5个博士学位,10 MFD和15个单身汉。我们工厂中约有30个单元自动生产设备,25个Nubit半自动设备和8个生产线。

Keunggulan Kami

Pangiriman tepat waktu: Di PLM kami ngartos yén salah sahiji tungtutan anu paling penting pikeun palanggan kami nyaéta pas waktuna.Urang paduli kamajuan pangiriman kami saloba kualitas urang.Kualitas pangsaéna: Ngajamin produk anu kualitas pangsaéna mangrupikeun prioritas utama kami.Ieu mangrupikeun alesan urang sok milihinvestasi dina solusi téknologi tinggi di pusat R&D urang.Produk husus: Kaasup power bank ipis sadunya, PLM nawarkeun rupa-rupa produk finest pikeun minuhan kabutuhan konsumén jeung tungtutan ngembang.Palayanan palanggan anu saé: Hiji masalah anu sering diulang ku para klien kami nyaéta kabutuhanPangalaman Palayanan Palanggan anu dipercaya sareng kami ngurus patarosan sateuacan sateuacan sareng saatos penjualan。

及时交付:在PLM,我们了解客户的最重要需求之一是守时。我们关心的是我们的交付进度与质量一样多。最佳质量:确保质量最佳的产品是我们的首要任务。这就是我们总是选择在研发中心投资高科技解决方案的原因。特殊产品:PLM在内,包括世界上最薄的电力银行,提供各种最优质的产品,以满足不断发展的客户需求。出色的客户服务:我们的客户与我们分享的一个经常性关注是需要可靠的客户服务体验,我们确实在销售前后都要照顾任何查询。

Tentang Kami

Shockspreadtm专有Kami

深圳Plmen B华体会体育平台沃尔夫斯堡赞助商atre Co。proyékAnudisesuaikan.urang tiasa nyayogikeun solusi hiji-léngkahsareng produksérisadayana tinaana tinaAnaana tinabatrékanakomponénbatrénbatrésalakusalaku saratkonsumén。

Produk

Naha Milih Kami

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul...

Produk Panganyarna