Banner-13
14
15

Врз основа на барањата на клиентите, инженерскиот тим ги избра ќелиите, го дизајнираше BMS, ги спакува ќелиите, ги изврши тестовите.Ние ги задоволуваме нашите клиенти со решенија со клуч на рака.Прилагодено изработен пакет батерии со батерија LG/Samsung/Sanyo/Panasonic/SONY.100%%%тчч。

根据客户的要求,工程团队选择了这些单元格,设计了BMS,包装了细胞,进行了测试。我们通过交钥匙解决方案满足客户。带有LG/Samsung华体会下载网址/Sanyo/Panasonic/Sony电池单元的定制电池组。100%真实保证。请通过您的电池组项目与我们联系以获取免费报价。华体会下载网址

μ历

Како професионален производител има околу 30 инженери во тимот за истражување и развој на PLM, вклучувајќи 5 доктори на науки, 10 MFD и 15 дипломи.Околу 30 единици Автоматска опрема за производство, 25 нубити полуавтоматска опрема и 8 производни линии во нашата фабрика.

作为专业制造商,PLM研发团队中大约有30名工程师,其中包括5个博士学位,10 MFD和15个单身汉。我们工厂中约有30个单元自动生产设备,25个Nubit半自动设备和8个生产线。

脏ш别组

Навремена испорака: Во PLM разбираме дека едно од најважните барања на нашите клиенти е да биде навремена.Ние се грижиме за нашиот напредок во испораката исто како и за нашиот квалитет.Најдобар квалитет: гаранцијата за производи со најдобар квалитет е наш главен приоритет.Ова епричината поради која секогаш избираме да инвестираме во високотехнолошки решенија во нашиот центар за истражување и развој.Специјални производи: Вклучувајќи ја и најтенкиот електричен банко во светот, PLM нуди широк асортиман на најдобри производи за да ги задоволи потребите и барањата на клиентите кои се развиваат.Одлична услуга за клиенти: Една повторлива загриженост што нашите клиенти ја споделуваат со нас е потребата за доверливо искуство за услуги на клиентите и ние се грижиме за какви било прашања и пред и по продажбата.

及时交付:在PLM,我们了解客户的最重要需求之一是守时。我们关心的是我们的交付进度与质量一样多。最佳质量:确保质量最佳的产品是我们的首要任务。这就是我们总是选择在研发中心投资高科技解决方案的原因。特殊产品:PLM在内,包括世界上最薄的电力银行,提供各种最优质的产品,以满足不断发展的客户需求。出色的客户服务:我们的客户与我们分享的一个经常性关注是需要可靠的客户服务体验,我们确实在销售前后都要照顾任何查询。

з

脏°шиоткоомерциј执shockspreadtm

Shenzhen 华体会体育平台沃尔夫斯堡赞助商Plmen 华体会下载网址Battery CO., LTD е основана во 2014 година, е професионален водечки производител на литиум-јонски батерии со повеќе од 5 години историја во Кина.Главните производи се полимерна батерија на полнење, батериски пакет 18650, батерија за е-велосипед, пакувањасо литиумски батерии или какви било приспособени проекти за батерии.Можеме да обезбедиме решение во еден чекор и производи од цела серија од батерии до компоненти на батерии како барања на клиентите.

Ö

зоштодаодаодерете点。

Од своето основање, нашата фабрика развива производи од прва светска класа со почитување на принципот на квалитет на прво место.Нашите производи стекнаа одлична репутација во индустријата и вредна доверба меѓу новите и старите клиенти...

Најнови производи